PavKa писал(а):Вчора над Київщиною було досить дивне метеоролічне явище. Почалося з формувань хмар незвичайної форми у Київській області. Після того над Києвом сформувалася дивна біла хмара, у середині якої почалися часті спалахи - по кілька десятків за хвилину. Хмара була конічної форми - верхівкою до низу. Над хмарою високо у небі полохкотіли зірниці. Були й звичайні блискавки. Без грому та дощу. Так майже всю ніч. Вже під ранок сталася звичайна гроза. Й зараз ще подовжуються грози. Явище природи досить рідке та містичне. Я таке спостерігаю вперше. Але воно позитивне. Будуть зміни на краще. На фото: початок формування незвичних хмар - 28.06.2022 на Витачівим, Київщина.
В селе Демидов под Киевом разрушен мост через речку Ирпень
СМИ сообщают об одном погибшем и раненых.
По предварительной ифнормации, причиной повреждения стала молния, попавшая в опору моста, где находилась мина.
Емеля писал(а):е було не метеоролічне явище. Це был гнев Перунов. Метился Перун молониями своими в Киев и кое куда попал....
Та не однаково мені,
Як Україну злії люде
Присплять, лукаві, і в огні
Її, окраденую, збудять…
Ох, не однаково мені.
PavKa писал(а):Зима близко..
Эйпи писал(а):
Хм.. любопытненькая информация. Проект ''Украина'' закрыт. Победитель Россия.
Также, отношения между Украиной и Россией - братские. Не знаю, откуда ''злой эколог'' берёт эту информацию, но у него частенько прогнозы сбывались и информация подтверждалась.